Fysiofitness

Fysiofitness in Ermelo

Wil jij nog verder werken aan je herstel? Of ongedwongen onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut sporten? Of met een aantal anderen een uur actief bewegen?   Schrijf je dan in voor de fysiofitness. 

Voordat je start met de fysiofitness kijken we eerst wat je lichaam aankan. Dit doen we bij de intake. Bedenk je ook wat je wil bereiken.  Om daarachter te komen gaan we met je in gesprek en noteren we je doelen .

De kosten van 1 maand fysiofitness zijn €35.25 en wordt aangegaan voor 3 maanden. Je mag dan eens per week komen sporten op een vast uur. Na deze 3 maanden is het mogelijk om te verlengen met weer 3 maanden. De intake voor nieuwe sporters is € 30.00 

Je wordt tijdens de fysio-fitness altijd begeleid door onze Oefentherapeut Britte.

Fysiofitness wordt alleen op de locatie 'Emmalaan' gegeven. 

Tijden:

Maandagavond 

19.00-20.00

Vrijdagochtend 

09.00-10.00

Vrijdagochtend 

10.00-11.00 

 

Bekijk de actuele tarieven

Bekijk alle behandelingen

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2023 • Privacy verklaring