Fysiofitness

Fysiofitness in Ermelo

Wil jij nog verder werken aan je herstel? Of ongedwongen onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut sporten? Of met een aantal anderen een uur actief bewegen?   Schrijf je dan in voor de fysiofitness. 

Voordat je start met de fysiofitness kijken we eerst wat je lichaam aankan. Dit doen we bij de intake. Bedenk je ook wat je wil bereiken.  Om daarachter te komen gaan we met je in gesprek en noteren we je doelen .

Aan de hand van die gegevens stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op en ga je aan de slag.

De kosten van het 3 maanden lidmaatschap zijn €102,00. Je mag dan eens per week komen sporten op een vast uur (in overleg is ruilen natuurlijk altijd mogelijk). Na deze 3 maanden is het mogelijk om te verlengen met weer 3 maanden. De intake voor nieuwe sporters is €25.00 

De lessen worden gegeven op maandag en donderdag van 19.00-20.00 

Eventueel is uitbreiding van deze uren mogelijk in de toekomst.

Fysiofitness wordt alleen op de locatie 'Ermelo-West' gegeven. 

Bekijk alle behandelingen

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring