Run in Balance

Hardlopen is een blessure gevoelige sport en toch doet iedereen dit (vaak) ongetraind. Dit kan vervelende blessures tot gevolg hebben. Nu met de Covid19 maatregelen heb jij vast ook gedacht aan hardlopen, maar weet je niet hoe je moet beginnen. Daarin kunnen wij je helpen. Tijdens deze actieve cursus wordt jouw hardlooptechniek onder de loep genomen. In 5 lessen nemen we je mee in de wereld van het hardlopen. We geven je tips om je techniek te verbeteren en welke spiergroepen je kan trainen om nog lichter en fijner te gaan hardlopen. Zo kan jij veilig en blessurevrij de finish over!

Aan deze cursus kunnen maximaal 6 hardlopers deelnemen. 

De cursus start in September 2020. Wil jij informatie over deze cursus? Neem dan even contact met ons op via mail. 

Kosten voor deze 5 trainingen zijn: €75.00

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring