Run in Balance

Hardlopen is een blessure gevoelige sport en toch doet iedereen dit (vaak) ongetraind. Dit kan vervelende blessures tot gevolg hebben. Nu met de Covid19 maatregelen heb jij vast ook gedacht aan hardlopen, maar weet je niet hoe je moet beginnen. Daarin kunnen wij je helpen. Tijdens deze actieve cursus wordt jouw hardlooptechniek onder de loep genomen. In 5 lessen nemen we je mee in de wereld van het hardlopen. We geven je tips om je techniek te verbeteren en welke spiergroepen je kan trainen om nog lichter en fijner te gaan hardlopen. Zo kan jij veilig en blessurevrij de finish over!

Aan deze cursus kunnen maximaal 6 hardlopers deelnemen. 

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn alle hardloopactiviteiten gestaakt. Zodra de maatregelen het weer toelaten plannen we een nieuwe cursus in. Wil jij als eerste die informatie hebben? Laat dan een mailtje achter bij: info@fysioletic.nl

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2022 • Privacy verklaring