Fysiotherapie

Fysiotherapie behandeling Ermelo

Fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten en blessures aan spieren, banden, zenuwen, gewichten en botten. Doorgaans is het doel het soepeler en steviger maken van spieren en gewrichten. Dit doen we met massage, Dry Needling, mobilisaties maar ook door het trainen van spieren en gewrichten. Zo zorgen we ervoor dat je weet wat je in de toekomst tegen de klachten kunt doen. 

De eerste behandeling bij Fysioletic bestaat uit een combinatie van intake/screening/onderzoek met de eerste behandeling. Je wordt dus direct behandeld en hoeft daarvoor niet op de volgende afspraak te wachten. Wij reserveren voor de eerste behandeling 50 minuten, daarop volgende behandelingen duren 25/30 minuten. Naast  behandelen, geven wij ook advies en oefeningen. Deze oefeningen sturen we naar de MijnZorgApp, die voor jouw als patient ook te downloaden is. Je weet dus precies welke oefeningen je kan doen, je kan ze niet meer vergeten en zo werk je dus actief aan je herstel. 

Het is mogelijk dat de klachten die je hebt niet door ons behandeld kunnen worden. Dat laten we je direct bij de eerste afspraak weten. Wij kunnen dan in overleg met de huisarts een ander zorgpad voor je uitzetten.

Voor fysiotherapie heb je geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier

Bekijk al onze behandelingen

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring