Fysiotherapie

Fysiotherapie behandeling Ermelo

Fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten en blessures aan spieren, banden, zenuwen, gewichten en botten. Doorgaans is het doel het soepeler en steviger maken van spieren en gewrichten. Dit doen we met massage, Dry Needling, mobilisaties maar ook door het trainen van spieren en gewrichten. Zo zorgen we ervoor dat je weet wat je in de toekomst tegen de klachten kunt doen. 

De eerste behandeling bij Fysioletic bestaat uit een combinatie van intake/screening/onderzoek met de eerste behandeling. Je wordt dus direct behandeld en hoeft daarvoor niet op de volgende afspraak te wachten. Wij reserveren voor de eerste behandeling 50 minuten, daarop volgende behandelingen duren 25/30 minuten. Naast  behandelen, geven wij ook advies en oefeningen. Deze oefeningen sturen we naar de MijnZorgApp, die voor jouw als patient ook te downloaden is. Je weet dus precies welke oefeningen je kan doen, je kan ze niet meer vergeten en zo werk je dus actief aan je herstel. 

Het is mogelijk dat de klachten die je hebt niet door ons behandeld kunnen worden. Dat laten we je direct bij de eerste afspraak weten. Wij kunnen dan in overleg met de huisarts een ander zorgpad voor je uitzetten.

Voor fysiotherapie heb je geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier

Bekijk al onze behandelingen

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring