Leefstijlcoach Ermelo

Leefstijlcoaching door Fysioletic Ermelo

Voldoende bewegen, gezond eten en op tijd je rust pakken. Goede voornemens te over, maar eenvoudig is het niet. Voor je het weet lig je weer op de bank met een zak chips een film te kijken. En die film is spannend, die wil je afkijken. Waardoor je én je beweging niet hebt gehad én je te laat in bed beland. Helemaal niet erg voor een keer, maar overkomt je dit vaker? En wil jij dit proces doorbreken? Dan helpen wij je graag.

Een leefstijlcoach helpt je in kaart te brengen wat jou ideale situatie kan zijn op gebied van beweging, voeding en rust. En even belangrijk: hoe dit te behouden! Wij geven je geen schema’s, voedingslijsten, calorieentellers of fitness oefeningen. Jij hebt namelijk de regie over het proces, wij kijken enkel met je mee. Wanneer jij de gezonde keuzes maakt en resultaat behaald geeft dit meer plezier, dan wanneer iemand je zegt wat je moet doen. Wij kijken over je schouder mee, bewaken het proces en adviseren op zijn tijd wanneer bepaalde doelen niet haalbaar zijn. 

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

De leefstijlcoach zal samen met jou doelen gaan stellen, maar het zijn altijd jouw doelen. Het liefst zo klein en haalbaar mogelijk, zodat je successen zal ervaren. Door de lat niet te hoog te leggen, houd je je doelen makkelijker vol, zodat je op de langere termijn ook effect hebt aan je leefstijlverandering. Tijdens dit traject ga je voor een duurzame oplossing, wat niet altijd de snelste blijkt te zijn. Daarom zijn deze trajecten op de persoon afgesteld. Na een eerste intake, worden afspraken gemaakt over de duur van het traject. Dit is geheel afhankelijk van de doelen en de voortgang hiervan.

Heb jij vragen over: 

  • Gezonde voeding / afvallen
  • Onrustig slapen
  • Gezond bewegen
  • Stress gerelateerde klachten 

Of heb jij iemand nodig die even met je meekijkt om leefstijl gerelateerde keuzes te maken? Wij helpen je graag!

Tarieven Leefstijlcoaching

Intake / kennismakingsgesprek 30 minuten € 32.00
Coachingsgesprek 60 minuten € 72.50
Coachingsgesprek 90 minuten € 105.00

 

Handig om te weten:

  • Sommige verzekeraars vergoeden (een gedeelte van) een traject bij een gewichtsconsulent.
  • Bij sommige verzekeraars is leefstijlcoaching opgenomen in een aanvullend pakket. Kijk voor de exacte voorwaarden op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventie. 
  • Steeds meer werkgevers stellen een budget beschikbaar voor leefstijlcoaching van hun werknemers.

Afspraak maken

Actueel

Welkom Tim!

Vanaf 6 september komt Tim stage lopen in onze praktijk. Tim zit in het 3e jaar van de Fysiotherapie-opleiding (Amsterdam) en woont in Zeewolde.

Hieronder stelt Tim zich voor:

Mijn naam is Tim van der Kuijl en ben 23 jaar en zit nu in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie in Amsterdam.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2021 • Privacy verklaring