Leefstijlcoach Ermelo

Leefstijlcoaching door Fysioletic Ermelo

Voldoende bewegen, gezond eten en op tijd je rust pakken. Goede voornemens te over, maar eenvoudig is het niet. Voor je het weet lig je weer op de bank met een zak chips een film te kijken. En die film is spannend, die wil je afkijken. Waardoor je én je beweging niet hebt gehad én je te laat in bed beland. Helemaal niet erg voor een keer, maar overkomt je dit vaker? En wil jij dit proces doorbreken? Dan helpen wij je graag.

Een leefstijlcoach helpt je in kaart te brengen wat jou ideale situatie kan zijn op gebied van beweging, voeding en rust. En even belangrijk: hoe dit te behouden! Wij geven je geen schema’s, voedingslijsten, calorieentellers of fitness oefeningen. Jij hebt namelijk de regie over het proces, wij kijken enkel met je mee. Wanneer jij de gezonde keuzes maakt en resultaat behaald geeft dit meer plezier, dan wanneer iemand je zegt wat je moet doen. Wij kijken over je schouder mee, bewaken het proces en adviseren op zijn tijd wanneer bepaalde doelen niet haalbaar zijn. 

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

De leefstijlcoach zal samen met jou doelen gaan stellen, maar het zijn altijd jouw doelen. Het liefst zo klein en haalbaar mogelijk, zodat je successen zal ervaren. Door de lat niet te hoog te leggen, houd je je doelen makkelijker vol, zodat je op de langere termijn ook effect hebt aan je leefstijlverandering. Tijdens dit traject ga je voor een duurzame oplossing, wat niet altijd de snelste blijkt te zijn. Daarom zijn deze trajecten op de persoon afgesteld. Na een eerste intake, worden afspraken gemaakt over de duur van het traject. Dit is geheel afhankelijk van de doelen en de voortgang hiervan.

Heb jij vragen over: 

  • Gezonde voeding / afvallen
  • Onrustig slapen
  • Gezond bewegen
  • Stress gerelateerde klachten 

Of heb jij iemand nodig die even met je meekijkt om leefstijl gerelateerde keuzes te maken? Wij helpen je graag!

Tarieven Leefstijlcoaching

Intake 30 minuten
Coachingsgesprek 60 min.
Coachingsgesprek 90 min.
Coachingstraject 6x 60min
Coachingstraject 3x 90min

€ 36.75
€ 74.50
€ 110.50
€ 444.50
€ 334.50
   
   

 

Handig om te weten:

  • Sommige verzekeraars vergoeden (een gedeelte van) een traject bij een gewichtsconsulent.
  • Bij sommige verzekeraars is leefstijlcoaching opgenomen in een aanvullend pakket. Kijk voor de exacte voorwaarden op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventie. 
  • Steeds meer werkgevers stellen een budget beschikbaar voor leefstijlcoaching van hun werknemers.

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2023 • Privacy verklaring