Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Ermelo

De sportfysiotherapeut is opgeleid in het begeleiden van sporters van elk niveau. Sportfysiotherapeuten spelen een belangrijke rol bij de preventie, voorlichting en het advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten. 

Mensen die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten kunnen worden behandeld door de sportfysiotherapeut. Ook ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen kunnen worden begeleid en geadviseerd door de sportfysiotherapeut. Klachten die de sportfysiotherapeut behandeld kunnen heel uiteenlopend zijn. Ze kunnen ontstaan zijn na een trauma of operatie, maar ook overbelasting kan een oorzaak zijn van de klacht. De behandeling richt zich naast het herstel van de aangedane lichaamsdelen ook op juist de andere lichaamsdelen die wel belastbaar zijn om te trainen. 

Bekijk al onze behandelingen

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring