Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Ermelo

De sportfysiotherapeut is opgeleid in het begeleiden van sporters van elk niveau. Sportfysiotherapeuten spelen een belangrijke rol bij de preventie, voorlichting en het advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten. 

Mensen die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten kunnen worden behandeld door de sportfysiotherapeut. Ook ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen kunnen worden begeleid en geadviseerd door de sportfysiotherapeut. Klachten die de sportfysiotherapeut behandeld kunnen heel uiteenlopend zijn. Ze kunnen ontstaan zijn na een trauma of operatie, maar ook overbelasting kan een oorzaak zijn van de klacht. De behandeling richt zich naast het herstel van de aangedane lichaamsdelen ook op juist de andere lichaamsdelen die wel belastbaar zijn om te trainen. 

Bekijk al onze behandelingen

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring