Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan. Maar toch zit je niet lekker in je vel en ben je verre van fit. Wij, voedingsdeskundige Andrea van VitaDrea en sportfysiotherapeut en Paulien van Fysioletic bundelen onze kennis en ervaring om deze grote groep mensen te helpen los te komen uit de greep die de covid-19 besmetting nog dagelijks op hun leven heeft. Op dinsdag 29 maart organiseren we de workshop "Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19”.

Programma workshop
"Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19”

 • Delen van ervaringen covid-19 en inventariseren restklachten
 • Pijlers voor een gezond en prettig leven
 • Wat is covid-19 eigenlijk?
 • Het effect van de besmetting op de voedingsconditie
 • Beweegdagboek 
 • Pauze
 • Wat kun je bereiken met gezonde, juiste voedingskeuzes?
 • Hoe ziet gezonde voeding er dan uit?
 • Voorbeeld eiwitrijk en volwaardig Covid- 19 herstel weekmenu
 • Tips en tricks voor het opbouwen van je conditie na ziekte 
 • Tips en tricks om eten makkelijker te maken als je nog restklachten ervaart
 • Voorbeeld gezond immuun versterkend weekmenu
 • Beantwoorden vragen


Wees snel want het is een persoonlijke en kleinschalige workshop. Het aantal plaatsen is daardoor beperkt!

Geef je op via VitaDrea

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2023 • Privacy verklaring