Tarieven fysiotherapie 2024

Tarieven 2024

Voor fysiotherapie gelden vrije tarieven. Vanuit de aanvullende verzekeringspakketten vergoeden de zorgverzekeraars de fysiotherapiebehandelingen. Bekijk in je polis hoeveel behandelingen of welk gedeelte van de behandelingen je vergoed krijgt van je zorgverzekeraar.

Erkende chronische indicaties worden na de 20e  behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd  kun je zien of je verzekering voldoende dekking geeft.

 

Kosten

Fysiotherapie

€ 44.50

Sportfysiotherapie

€ 44.50

Screening, intake en onderzoek DTF

€ 75.00

Intake en onderzoek na verwijzing

€ 75.00

Eenmalig onderzoek (incl rapportage)

€ 80.00

Letselschade rapporten

€ 75.00

Niet nagekomen afspraak *
Fysiotherapie/sportfysiotherapie

€ 44.50

Leefstijlcoaching
Intake 30 minuten
Coachingsgesprek 60 min.
Coachingsgesprek 90 min.
Coachingstraject 6x 60min
Coachingstraject 3x 90min

€ 39.95
€ 79.95
€ 119.95
€ 447.95
€ 359.95

 

* Ben je verhinderd voor een afspraak, laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Zo kunnen we andere patiënten inplannen en hoeven we de behandeling niet bij jou in rekening te brengen. Verzetten of wijzigen is heel makkelijk: bel/sms/whatsapp naar 0682268891 of mail naar: info@fysioletic.nl

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring