Fysioletic Team

Fysioletic team

Paulien

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb in 2013 mijn Master Sportfysiotherapie (MSf) afgerond. In die periode heb ik veel ervaring opgedaan in de fysiotherapie. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, welke nu onder de naam Fysioletic Fysiotherapie en Sport in Ermelo bekend is. 

In maart 2022 heb ik de Post-HBO studie Leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG). Sindsdien begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl en ondersteun ik hen in de gedragsverandering die ze doorgaan. 

In 2023 ben ik ook afgestudeerd als kinderleefstijlcoach / gezinscoach. In deze rol begeleid ik gezinnen naar een gezonde, duurzame leefstijl.

Naast mijn werk in de praktijk als sportfysiotherapeut en leefstijlcoach, ben ik moeder van 3 kinderen. Samen met mijn man Michiel heb ik een zoon van 8, een dochter van 4 en nog een zoon van 2 jaar. In de tijd die naast werken en het gezinsleven nog over is, ben ik graag aan het sporten. Een aantal keren in de week ben ik in de sportzaal te vinden om mijn energie kwijt te kunnen op een bokszak of hang ik aan rekstokken of gooi ik met kettlebels of gewichten. Hardlopen blijft ook nog steeds een goede uitlaatklep voor mij.

Je kunt bij mij terecht voor:

Mijn behandelingen bestaan uit een gerichte aanpak op het bewegend functioneren. Dit betekent dat we actief aan de slag gaan in het verbeteren van het lijf. Daarbij kijken we samen, jij en ik, naar wat er binnen jouw mogelijkheden qua bewegen liggen en gaan we daar actief mee aan de slag. Wij mensen zijn gemaakt om te bewegen, dit is het uitgangspunt van de behandeling. Daarbij kijken we naar mogelijkheden, niet naar beperkingen.

Mijn werkdagen zijn:  

Maandag 8.45 - 17.00
Dinsdag  9.00 - 12.00
Donderdag 8.45 - 17.00
Vrijdag 8.15 - 12.30

                                     

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring