Fysioletic Team

Fysioletic team

Het team van Fysioletic bestaat uit 2 therapeuten: Paulien en Angela. Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

 

Paulien 

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en  heb in 2013 mijn Master Sportfysiotherapie (MSf) afgerond. Na het opdoen van veel werkervaring ben ik in   2016  gestart met mijn eigen praktijk 'Fysiotherapiepraktijk Ermelo'. Sinds 2020 is de praktijk uitgebreid en zijn we Fysioletic gaan heten.

Naast mijn werk in de praktijk als sportfysiotherapeut  geef ik hardlooptechniektrainingen, beweegprogramma's en personal training.

Ik ben moeder van 2 lieve kindjes, een zoon van 4 jaar en een dochter van 1 jaar. Naast het zorgen voor de kinderen (en mijn man ;)) ben ik graag aan het sporten. Ik vind krachttraining erg leuk, naast het hardlopen.

Je kunt bij mij terecht voor:

Mijn werkdagen zijn:  

maandag 9.00-12.30 Kerkdennen
  13.00-14.30
19.00-21.30
Sperwerhof
Woensdag  9.00-12.30 Kerkdennen
  13.00-17.30 Sperwerhof
Donderdag  9.00-14.30
19.00-21.30
Sperwerhof
Vrijdag  10.00-17.00 Sperwerhof
Zaterdag op afspraak  

 

 

Angela Angela Spruyt, Fysiotherapeut Ermelo  

Ik ben in 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heb ik 2015 mijn opleiding aan het CIOS afgerond. Door deze combinatie ben ik naast fysiotherapeut ook inzetbaar als personal trainer/coach. Ik word er enthousiast van om mensen te begeleiden bij hun revalidatie en herstel. Jouw wensen en doelen bepalen mijn aanpak waardoor we tot een geschikt behandelplan komen. Samen werken we toe naar het door jou gewenste resultaat.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik verzorgster van Terschuurse Boys 1 en ondernemer van mijn eigen (online) bedrijf. Ik woon samen met mijn vriend en onze kat in het leuke dorpje Voorthuizen. Daarnaast trap ik zelf ook graag een balletje bij mijn eigen team VVOP dames 1 en loop ik graag hard om fit te blijven.

Je kunt bij mij terecht voor 

Maandag 13.00-21.30 Kerkdennen
Dinsdag  8.30-17.00 Sperwerhof 
Donderdag 8.30-17.00 Kerkdennen
Vrijdag  8.30-17.00 Kerkdennen

 

 

Afspraak maken

Actueel

Vanaf heden graag een mondkapje dragen.

Vanwege de stijging van het aantal COVID-19 besmettingen vragen wij iedereen die onze praktijk bezoekt een mondkapje te dragen. Dit geldt voor de locatie aan de Kerkdennen en de Sperwerhof. Zodra je de praktijk binnenkomt doe je het mondkapje voor, tijdens de trainingen in de zaal mag het mondkapje af. Binnen de behandelruimte en in de wachtkamer houd je het mondkapje op.

Hierin volgen wij de richtlijnen van het KNGF, SKF en RIVM. Wij blijven behandelen en ook de sportgroepen gaan door.

Mocht er iets veranderen dan laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2021 • Privacy verklaring