Fysioletic Team

Fysioletic team

Paulien

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb in 2013 mijn Master Sportfysiotherapie (MSf) afgerond. In die periode heb ik veel ervaring opgedaan in de fysiotherapie. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, welke nu onder de naam Fysioletic Fysiotherapie en Sport in Ermelo bekend is. 

In maart 2022 heb ik de Post-HBO studie Leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG). Sindsdien begeleidt ik mensen naar een gezonde leefstijl en ondersteun hen in de gedragsverandering die ze doorgaan. 

Naast mijn werk in de praktijk als sportfysiotherapeut en leefstijlcoach, ben ik moeder van 3 kinderen. Samen met mijn man Michiel heb ik een zoon van 7, een dochter van 3 en nog een zoon van 1 jaar. In de tijd die naast werken en het gezinsleven nog over is, ben ik graag aan het sporten. Een aantal keren in de week ben ik in de sportzaal te vinden om mijn energie kwijt te kunnen op een bokszak of hang ik aan rekstokken of gooi ik met kettlebels of gewichten. 

Je kunt bij mij terecht voor:

Mijn werkdagen zijn:  

Maandag 8.45-17.00
Donderdag  8.45-17.00
Vrijdag 8.15-17.00

 

 

 

Kim Doppenberg

Mijn naam is Kim Doppenberg, ik ben 21 jaar oud en kom uit Nijkerkerveen. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik kom hiervoor stagelopen bij Fysioletic. 

Naast mijn studie vind ik het erg leuk om bezig te zijn met sport. Zelf speel ik basketbal, hierin kan ik echt even mijn energie kwijt en hoef ik even nergens anders aan te denken. Ook doe ik de verzorging van een damesteam bij de voetbalclub, dit vind ik naast heel leuk en gezellig ook erg leerzaam. Daarnaast hou ik ervan om nieuwe dingen en plekken te ontdekken, maar kan ik ook intens genieten van een rustig avondje op de bank met een goede film of serie.

Ik kijk ernaar uit om veel te leren tijdens deze stage.

 

 

                                     

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2023 • Privacy verklaring