Fysioletic Team

Fysioletic team

Paulien

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb in 2013 mijn Master Sportfysiotherapie (MSf) afgerond. In die periode heb ik veel ervaring opgedaan in de fysiotherapie. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, welke nu onder de naam Fysioletic Fysiotherapie en Sport in Ermelo bekend is. 

In maart 2022 heb ik de Post-HBO studie Leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG). Sindsdien begeleidt ik mensen naar een gezonde leefstijl en ondersteun hen in de gedragsverandering die ze doorgaan. 

Naast mijn werk in de praktijk als sportfysiotherapeut en leefstijlcoach, ben ik moeder van 3 kinderen. Samen met mijn man Michiel heb ik een zoon van 7, een dochter van 3 en nog een zoon van 1 jaar. In de tijd die naast werken en het gezinsleven nog over is, ben ik graag aan het sporten. Een aantal keren in de week ben ik in de sportzaal te vinden om mijn energie kwijt te kunnen op een bokszak of hang ik aan rekstokken of gooi ik met kettlebels of gewichten. 

Je kunt bij mij terecht voor:

Mijn werkdagen zijn:  

Maandag 8.45-17.00
Donderdag  8.45-17.00
Vrijdag 8.15-17.00

 

 

 

Rick Aalten 

Mijn naam is Rick Aalten, ik kom uit het prachtige putten en ben 22 jaar oud. Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. De aankomende maanden kom ik stage lopen bij Fysioletic. Deze stage zal de laatste periode zijn van mijn studie fysiotherapie, dus als het allemaal goed gaat mag ik mezelf vanaf de zomer officieel fysiotherapeut noemen. 

Verder hou ik ervan om lekker in beweging te zijn. Afgelopen jaar ben ik na 18 jaar gestopt met voetballen en nu ben ik zo’n 5x per week in de sportschool te vinden. Ondanks dat ik ben gestopt met voetballen vind ik het nog wel steeds ontzettend leuk om te doen, maar ook om ernaar te kijken. Zo ben ik een trouw Ajax en probeer ik elk seizoen toch wel een aantal wedstrijden mee te pikken in het stadion. Ook hou ik ervan om avontuurlijke dingen te doen, zo vind ik het maken van leuke reizen één van de leukste dingen om te doen. Na mijn studie zou ik dan ook graag nog een mooi verre reis maken met mijn vriendin richting het oosten van de wereld. 

Ik kijk erg uit naar de aankomende periode en hoop veel te kunnen leren binnen deze praktijk. 

 

 

                                     

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2023 • Privacy verklaring