Fysioletic Team

Fysioletic team

Het team van Fysioletic bestaat uit 3 therapeuten: Paulien, Angela en Britte. Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

 

Paulien 

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en  heb in 2013 mijn Master Sportfysiotherapie (MSf) afgerond. Na het opdoen van veel werkervaring ben ik in  2016  gestart met mijn eigen praktijk 'Fysiotherapiepraktijk Ermelo'. Sinds 2020 is de praktijk uitgebreid en zijn we Fysioletic gaan heten.

Naast mijn werk in de praktijk als sportfysiotherapeut  geef ik hardlooptechniektrainingen, beweegprogramma's en personal training.

Ik ben moeder van 2 lieve kindjes, een zoon van 4 jaar en een dochter van 1 jaar. Naast het zorgen voor de kinderen (en mijn man ;)) ben ik graag aan het sporten. Ik vind krachttraining erg leuk, naast het hardlopen.

Je kunt bij mij terecht voor:

Mijn werkdagen zijn:  

maandag 9.00-12.30 Kerkdennen
  13.00-14.30
19.00-21.30
Sperwerhof
Woensdag  9.00-12.30 Kerkdennen
  13.00-17.30 Sperwerhof
Donderdag  9.00-14.30
19.00-21.30
Sperwerhof
Vrijdag  10.00-17.00 Sperwerhof

 

 

Angela Angela Spruyt, Fysiotherapeut Ermelo  

Ik ben in 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heb ik 2015 mijn opleiding aan het CIOS afgerond. Door deze combinatie ben ik naast fysiotherapeut ook inzetbaar als personal trainer/coach. Ik word er enthousiast van om mensen te begeleiden bij hun revalidatie en herstel. Jouw wensen en doelen bepalen mijn aanpak waardoor we tot een geschikt behandelplan komen. Samen werken we toe naar het door jou gewenste resultaat.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik verzorgster van Terschuurse Boys 1 en ondernemer van mijn eigen (online) bedrijf. Ik woon samen met mijn vriend en onze kat in het leuke dorpje Voorthuizen. Daarnaast trap ik zelf ook graag een balletje bij mijn eigen team VVOP dames 1 en loop ik graag hard om fit te blijven.

Je kunt bij mij terecht voor 

Maandag 13.00-21.30 Kerkdennen
Dinsdag  8.30-17.00 Sperwerhof 
Donderdag 8.30-17.00 Kerkdennen
Vrijdag  8.30-17.00 Kerkdennen

 

 

Britte Angela Spruyt, Fysiotherapeut Ermelo  

Ik ben Britte Heinen en in 2020 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik mijn Bachelor of Science behaald. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de zwangerschapsoefentherapie, de algemene oefentherapie en de sportoefentherapie. Mijn interesses zijn redelijk breed maar ik hoop mij in de toekomst te gaan specialiseren. 

Na mijn afstuderen ben ik in september gestart met het geven van de ZwangerTotaal cursus. Hier begeleid ik zwangere vrouwen tijdens hun zwangerschap en vrouwen na hun zwangerschap om fitter, sterker te worden en bewuster om te gaan met hun lichaam. 

Sinds mei 2021 kun je mij vinden bij Fysioletic, werkend als oefentherapeut Mensendieck. Ik help je graag met bewegingsklachten door behulp van bewegings-, houdings-,  en ontspanningsoefeningen. Ik doe dit werk met veel passie voor het menselijke lichaam maar ook voor de gezellige en sociale kant van het vak. Ik vind het belangrijk om mensen te leren wat de belasting en belastbaarheid is van het lichaam en ze daar ook bewust van te maken. 

In mijn vrije tijd korfbal ik bij de Meeuwen in Putten en ben ik graag aan het fitnessen/yoga-en/mountainbiken of leuke dingen aan het ondernemen met mijn vrienden. Ik woon in Putten samen met mijn vriend en onze kat. 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou  aan de slag te gaan!

Je kunt bij mij terecht voor 

  • Personal training
  • Oefentherapie Mensendieck
  • Zwangerschap gerelateerde klachten
  • Advies bij houding gerelateerde klachten
Maandag 14.30-20.30 Sperwerhof
Dinsdag 8.30-17.00 Kerkdennen
Vrijdag  13.00-17.00 Sperwerhof

Afspraak maken

Actueel

Vanaf heden graag een mondkapje dragen.

Vanwege de stijging van het aantal COVID-19 besmettingen vragen wij iedereen die onze praktijk bezoekt een mondkapje te dragen. Dit geldt voor de locatie aan de Kerkdennen en de Sperwerhof. Zodra je de praktijk binnenkomt doe je het mondkapje voor, tijdens de trainingen in de zaal mag het mondkapje af. Binnen de behandelruimte en in de wachtkamer houd je het mondkapje op.

Hierin volgen wij de richtlijnen van het KNGF, SKF en RIVM. Wij blijven behandelen en ook de sportgroepen gaan door.

Mocht er iets veranderen dan laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2021 • Privacy verklaring