Revalidatie

Revalidatie

Een belangrijk onderdeel van fysiotherapie is revalidatie na een chirurgische ingreep. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Na een nieuwe heup of knie operatie komen wij de eerste 6 weken bij je thuis om daar te starten met de eerste stappen naar herstel. Ook na een hernia-operatie helpen we graag. We gaan eerst samen in gesprek: Wat zijn jouw    persoonlijke doelen en hoe gaan we dit aanpakken in welk tijdsbestek. Wanneer dat duidelijk is starten we het revalidatieproces. Op die manier blijft het persoonlijk en werk je aan je eigen herstel. 

Tijdens de revalidatie is het belangrijk om aan stabiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen te gaan werken. Dat kan perfect op onze beide locaties in Ermelo. 

Voor revalidatietrajecten is het wel belangrijk om een verwijsbrief van de specialist te regelen. Op die manier vergoed de aanvullende verzekering de eerste 20 behandelingen, vanaf de 21e  behandeling neemt de basisverzekering dit over. Check voor de voorwaarden van jouw verzekering goed in de polis. 

Bekijk al onze behandelingen

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring