Revalidatie

Revalidatie

Een belangrijk onderdeel van fysiotherapie is revalidatie na een chirurgische ingreep. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Na een nieuwe heup of knie operatie komen wij de eerste 6 weken bij je thuis om daar te starten met de eerste stappen naar herstel. Ook na een hernia-operatie helpen we graag. We gaan eerst samen in gesprek: Wat zijn jouw    persoonlijke doelen en hoe gaan we dit aanpakken in welk tijdsbestek. Wanneer dat duidelijk is starten we het revalidatieproces. Op die manier blijft het persoonlijk en werk je aan je eigen herstel. 

Tijdens de revalidatie is het belangrijk om aan stabiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen te gaan werken. Dat kan perfect op onze beide locaties in Ermelo. 

Voor revalidatietrajecten is het wel belangrijk om een verwijsbrief van de specialist te regelen. Op die manier vergoed de aanvullende verzekering de eerste 20 behandelingen, vanaf de 21e  behandeling neemt de basisverzekering dit over. Check voor de voorwaarden van jouw verzekering goed in de polis. 

Bekijk al onze behandelingen

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring