Verzekerde fysiotherapie

Is mijn Fysiotherapie verzekerd?

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekeringspakketten vergoeden de zorgverzekeraars de fysiotherapiebehandelingen. Kijk zelf in je polis naar de voorwaarden die de verzekeraar stelt. Daarin vind je ook het aantal behandelingen fysiotherapie of het bedrag dat jouw verzekeraar voor je vergoed. 

Erkende chronische indicaties worden na de 20ste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd kun je zien of je verzekering voldoende dekking geeft. 

Zijn jouw behandelingen op, dan gelden de praktijktarieven. Je pint dan de behandeling en ontvangt een factuur via de mail. Klik hier voor een overzicht van de tarieven. 

Ben je verzekerd via Just, dan vergoed deze verzekeraar maar een deel van je behandeling. Het is zelfs mogelijk dat deze verzekeraar maar enkele behandelingen voor je vergoed. Dit is handig om van tevoren even bij de verzekeraar te informeren.

 

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring