Verzekerde fysiotherapie

Is mijn Fysiotherapie verzekerd?

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekeringspakketten vergoeden de zorgverzekeraars de fysiotherapiebehandelingen. Kijk zelf in je polis naar de voorwaarden die de verzekeraar stelt. Daarin vind je ook het aantal behandelingen fysiotherapie of het bedrag dat jouw verzekeraar voor je vergoed. 

Erkende chronische indicaties worden na de 20ste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd kun je zien of je verzekering voldoende dekking geeft. 

Zijn jouw behandelingen op, dan gelden de praktijktarieven. Je pint dan de behandeling en ontvangt een factuur via de mail. Klik hier voor een overzicht van de tarieven. 

 

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring