Over Fysioletic

Over Fysioletic

Fysioletic begon in 2016 als ‘Fysiotherapiepraktijk Ermelo’ in sportcentrum Flexifitness. Door het aanbieden van no-nonsense fysiotherapie op een kwalitatief hoog niveau groeiden we al snel uit ons jasje. 

In 2019 werden de plannen tot uitbreiding van de praktijk werkelijkheid. De praktijk breidde uit met een extra therapeut. Maar dat was nog niet genoeg. Ook de ruimte werd te klein. Zo is in Mei 2020 de tweede locatie geopend  in Ermelo-west aan de Sperwerhof 26.

Inmiddels werken Paulien en Britte samen om deze no-nonsense kwalitatief hoge fysiotherapeutische behandelingen in Ermelo door te zetten. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jouw als patiënt maar ook als persoon. Wat vind jij belangrijk? Wat is jouw doel? En hoe wil je dat bereiken? Kortom: Wat verwacht jij van ons?

Met onze kennis en kunde kunnen wij je dan voorzien van de beste behandelingen binnen de (sport)fysiotherapie. En komen we er niet uit? Dan roepen we hulp in vanuit ons steeds breder wordende netwerk. 

Door het blijven ontwikkelen in scholing en cursussen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de (sport)fysiotherapie. 

Wij behandelen iedereen als een topsporter op zijn eigen niveau. 

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2022 • Privacy verklaring