Over Fysioletic

Over Fysioletic

Fysioletic begon in 2016 als ‘Fysiotherapiepraktijk Ermelo’ in sportcentrum Flexifitness. Door het aanbieden van no-nonsense fysiotherapie op een kwalitatief hoog niveau groeiden we al snel uit ons jasje. 

In 2019 werden de plannen tot uitbreiding van de praktijk werkelijkheid. De praktijk breidde uit met een extra therapeut. Maar dat was nog niet genoeg. Ook de ruimte werd te klein. Zo is in Mei 2020 de tweede locatie geopend  in Ermelo-west aan de Sperwerhof 26.

Inmiddels werken Paulien en Angela samen om deze no-nonsense kwalitatief hoge fysiotherapeutische behandelingen in Ermelo door te zetten. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jouw als patiënt maar ook als persoon. Wat vind jij belangrijk? Wat is jouw doel? En hoe wil je dat bereiken? Kortom: Wat verwacht jij van ons?

Met onze kennis en kunde kunnen wij je dan voorzien van de beste behandelingen binnen de (sport)fysiotherapie. En komen we er niet uit? Dan roepen we hulp in vanuit ons steeds breder wordende netwerk. 

Door het blijven ontwikkelen in scholing en cursussen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de (sport)fysiotherapie. 

Wij behandelen iedereen als een topsporter op zijn eigen niveau. 

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring