Over Fysioletic

Over Fysioletic

Fysioletic begon in 2016 als ‘Fysiotherapiepraktijk Ermelo’ in sportcentrum Flexifitness. Door het aanbieden van no-nonsense fysiotherapie op een kwalitatief hoog niveau behandelen wij iedereen als een topsporter op zijn eigen niveau.

Vanaf 2020 werken wij in onze moderne aan-huis-praktijk waarin persoonlijk contact met jouw als persoon, hoog in het vaandel staat. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jouw als persoon. Wat vind jij belangrijk? Wat is jouw doel? En hoe wil je die bereiken? Kortom: wat verwacht jij van mij/ons?

Met onze kennis en kunde voorzien wij je van de beste behandeling binnen de (sport)fysiotherapie. Daarnaast hebben wij veel ervaring in leefstijlcoaching en laten we je zelf nadenken over welke stappen het beste passen in jouw veranderingen. 

En komen wij er niet uit? Dan hebben wij een breed netwerk om ons heen waarin wij snel kunnen schakelen.

Door het blijven ontwikkelen in scholing en cursussen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de (sport)fysiotherapie en leefstijlcoaching. 

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2024 • Privacy verklaring