Medical taping

Medical taping

Je hebt ze vast weleens gezien bij de voetballers of volleyballers; felgekleurde taping. Deze tape kan ervoor zorgen dat de functie van de spieren wordt ondersteunt, zonder de beweging te beperken. Het kan worden gebruikt na een immobilisatie tape (die witte tape)  bij een enkelverzwikking,   of als    corrigerend tape op de rug, vermindering van lokale pijnklachten of overbelastingsklachten. 

Het wordt ook gebruikt bij hooikoortsklachten. Dus heb jij in het voorjaar last van hooikoorts: dan kan medical taping helpen in het verminderen van het niezen, hoesten of vervelende prikkelingen in het verhemelte. 

Je kan ook een afspraak maken voor taping wanneer je voor een wedstrijd  extra ondersteuning nodig hebt. Mail dan even voor een afspraak. 

Bekijk al onze behandelingen

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring