Beweegprogramma lage rugklachten

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de lage rugklachten niet vast te stellen is. Er is uiteraard wat aan de hand, want je hebt pijn! Dit worden a-specifieke lage rugklachten genoemd. Om deze rugklachten te verhelpen of te voorkomen gaan we op zoek naar de oorzaak. Het beweegprogramma lage rugklachten is geschikt om de belastbaarheid van de lage rug te verbeteren. 

Tijdens dit programma werk je samen met de (sport)fysiotherapeut aan een sterk en fit lijf. Het programma duurt 10 weken waarbij je 2x per week met de (sport)fysiotherapeut traint. De groep bestaat uit 2 personen en de training duurt 1 uur.

Het traject is als volgt uitgestippeld:

  • 1e  afspraak: opstellen van de persoonlijke doelen, fittesten uitvoeren en trainingsplan maken
  • Eerste periode van training 
  • Hertellen en evaluatie van de afgelopen periode + nieuw trainingsprogramma
  • Tweede periode van training
  • Evaluatie (opnieuw die testen en doelen doornemen)

Je traint met een eigen programma en werkt aan je eigen doelen. Wij passen het trainingsprogramma geheel aan jou wensen aan. 

Dit traject is een voorbereiding op een actieve leefstijl. Daarom is het raadzaam om alvast te bedenken wat je daarna gaat doen. Wij kunnen je tijdens het programma daar natuurlijk in adviseren. 

Wil jij nou eens echt actief die rugklachten aanpakken? Of meer informatie over het programma? Neem dan contact op via de contactpagina.

Afspraak maken

Actueel

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Fysiotherapie tijdens je vakantie?

Wij zijn gewoon geopend!  Ben jij op vakantie in ons mooie Ermelo? Of heb je vakantie en blijf je thuis? Maar heb je fysieke klachten? Ook dan kan je bij ons terecht voor:

Praktijk beschikt over AED

Een veilig gevoel! Dat is belangrijk bij het sporten. Daarom hangt er bij binnenkomst in de praktijk een AED.

Deze AED is aangemeld bij HartslagNu en kan daarom gebruikt worden door zijn hulpverleners tijdens kantooruren. 

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2020 • Privacy verklaring