Beweegprogramma lage rugklachten

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de lage rugklachten niet vast te stellen is. Er is uiteraard wat aan de hand, want je hebt pijn! Dit worden a-specifieke lage rugklachten genoemd. Om deze rugklachten te verhelpen of te voorkomen gaan we op zoek naar de oorzaak. Het beweegprogramma lage rugklachten is geschikt om de belastbaarheid van de lage rug te verbeteren. 

Tijdens dit programma werk je samen met de (sport)fysiotherapeut aan een sterk en fit lijf. Het programma duurt 10 weken waarbij je 2x per week met de (sport)fysiotherapeut traint. De groep bestaat uit 2 personen en de training duurt 1 uur.

Het traject is als volgt uitgestippeld:

  • 1e  afspraak: opstellen van de persoonlijke doelen, fittesten uitvoeren en trainingsplan maken
  • Eerste periode van training 
  • Hertellen en evaluatie van de afgelopen periode + nieuw trainingsprogramma
  • Tweede periode van training
  • Evaluatie (opnieuw die testen en doelen doornemen)

Je traint met een eigen programma en werkt aan je eigen doelen. Wij passen het trainingsprogramma geheel aan jou wensen aan. 

Dit traject is een voorbereiding op een actieve leefstijl. Daarom is het raadzaam om alvast te bedenken wat je daarna gaat doen. Wij kunnen je tijdens het programma daar natuurlijk in adviseren. 

Wil jij nou eens echt actief die rugklachten aanpakken? Of meer informatie over het programma? Neem dan contact op via de contactpagina.

Afspraak maken

Actueel

Nieuwe ‘Dassen TrailRun’ in het voorjaar in Ermelo!

Zaterdag 4 maart 2023, tijdens de voorjaarvakantie, zal het startsein worden gegeven van de 1e 'Dassen TrailRun'. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. De jongsten kunnen 4 maart meedoen aan de 1km Kids-TrailRun. Het parkoers kent een ronde en als TrailRunner kan je inschrijven voor de 3km, (6-9km), (12-15km) en voor de 'Trail-bikkels' is er een 'DAS MASTER TRAIL' van 30km (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit onderdeel moeten TrailRunners het startnummer bij doorkomst in het Traildorp laten afstempelen.   (lees verder)

Workshop ‘Hoe voeding en beweging invloed heeft op je herstel na COVID-19‘

Worstel jij of iemand die je kent met de gevolgen van een Covid-19 besmetting? Kom dan naar de workshop op dinsdag 29 maart.

De Covid-19 besmetting haalt nu haast het nieuws niet meer, maar dagelijks worstelen nog heel veel mensen met de gevolgen van hun besmetting. Ze zijn moe, futloos, hebben moeite zich te concentreren, verliezen gewicht, hebben weinig eetlust en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Soms zijn het ook vage klachten waar je last van hebt en wil je daar niet echt bij stilstaan.

(lees verder)

MS Zorg Nederland

MS zorg Nederland staat voor regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. In deze regio is het netwerk Harderwijk – Lelystad actief in de behandeling en begeleiding dichtbij huis. Binnen dit netwerk werken neurologen, revalidatieartsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten nauw samen.

Pluspraktijk

Flexibele openingstijden

Persoonlijke aandacht

Wetenschappelijk

Hoogopgeleide therapeuten

© Fysioletic 2016-2022 • Privacy verklaring